vineri, 20 martie 2015

Cum va pregatiti pentru Paste?

Lumea se pregateste pentru marea sarbatoare a Pastelui... Am trecut deja de jumatatea postului. Nu stiu daca v-ati rugat sau daca ati mancat doar legume in acest post, insa sunt sigura ca asteptati si voi Pastele. In familia noastra, vine si Iepurasul la copii ! Desigur, nu se pierde semnificatia adevarata a acestei sarbatori (cel mai important e sa ne pregatim cu totii prin post, rugaciune si spovedanie), ca nu exista alta mai mare, insa ne facem si cadouri. Si nu doar la noi in familie, ci cred ca in mai toate casele se practica acest obicei. 

Mi-ar placea mult sa stiu cam ce va ganditi sa oferiti anul acesta celor dragi. Asa, ne inspiram unii de la altii. Eu va recomand magazinul FunGift. E suficient sa dati un clic pe denumirea lui si veti ajunge intr-un univers minunat al cadourilor! :) Ce va face cel mai mult cu ochiul in acest magazin? 

Dar cand vine vorba de masa de Paste? Cum o decorati? Ce culori folositi si ce elemente deosebite?

De asemenea, ne impodobim si casa de Paste. Iepurasi, lumanari in forma de oua colorate, matisori, crengi inflorite... Voi ce mai folositi? Astept sa-mi spuneti intr-un comentariu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul tau este asteptat cu drag