vineri, 4 iunie 2010

Prajitura cu foi de napolitana


Daca sunteti ca si mine si va e mereu pofta de ceva dulce, va propun un desert pe cat de simplu, pe atat de gustos. Unde mai pui ca e potrivit de mancat si in post... :)

INGREDIENTE:
1 pachet foi de napolitana
500g nuca macinata
200g miere

Se amesteca bine nuca si mierea, avand grija ca acest mix sa fie totusi mai moale, ca sa-l puteti intinde. Se unge mai intai dosul unei foi de napolitana, se pune deasupra o alta foaie, se unge si aceea, si tot asa pana aveti o prajitura inalta cat doriti dvs. Pentru un aspect placut, fiti atenti ca ultima foaie sa fie asezata cu modelul la exterior. Apoi, se asaza pe prajitura un fund de lemn, si peste el o carte foarte groasa sau o alta greutate pe care o aveti la indemana. Lasati asa pentru cateva ore, sa se inmoaie napolitana si sa se imbine foile intre ele. Taiati dupa fantezie si delectati-va! :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul tau este asteptat cu drag