marți, 27 iulie 2010

Pulpe de pui la gratar cu garnitura de legume (Grilled Chicken Legs with Vegetables)


INGREDIENTE:
1 pachet pulpe superioare (pack of chicken legs)
2 ardei grasi (peppers, preferably one red and one green)
3 rosii mari (large tomatoes)
1 ceapa (onion)
3 catei usturoi (cloves of garlic)
ulei (oil)
sare (salt)

Pulpele se asaza pe gratar (de care aveti, fie din cel care se da la cuptor fie pe ochiul aragazului) dupa ce sa sareaza, iar in timp ele ce se gatesc, puteti prepara garnitura de legume.
Place the chicken legs on the grill (whichever kind you have) and, while they are cooking, you can prepare the side dish.

Ceapa se taie pestisori si se inabusa in cateva linguri de apa clocotita, cu o lingurita de sare. Pana cand aceasta devine transparenta, aveti timp sa curatati si sa taiati celelalte ingrediente: ardeii se curata de cotor si se taie fasii, iar rosiile se curata de piele si se feliaza. Se adauga legumele astfel taiate peste ceapa, impreuna cu usturoiul taiat rondele si un praf de boia de ardei iute, si se lasa sa fiarba inabusit, la foc mediu spre mic, pana se inmoaie si ardeii. Mancarica ar trebui sa fie gata cam in acelasi timp cu carnea, numai bine ca sa le gustati impreuna si sa se combine atat de reusit gusturile lor... Pofta buna!
The onion is largely chopped and then soften it in boiling water, adding a teaspoon of salt. Whilewaiting for it to become transparent, you have enough time to prepare the other ingredients: cut the pepper into strips, then peel the tomatoes and slice them. Add the vegetables over the onion, together with the finely sliced garlic and a pinch of chili powder, and let them simmer until the peppers are softened. This side dish should be ready just in time to have it with the grilled chicken legs, bonding their tastes in a delightful way... Bon appetit!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul tau este asteptat cu drag