marți, 13 iulie 2010

Briose cu ciocolata si visine


INGREDIENTE (pentru 24 briose mici / 14 briose mari):
  • 4 oua
  • 250 ml lapte
  • 500 g faina
  • 250 g zahar
  • 50 ml ulei
  • 1 lingurita praf copt
  • 200 g ciocolata de menaj
  • 200 g visine
PREPARARE:Intr-un vas, amestecam bine ouale cu zaharul, peste care adaugam treptat uleiul, laptele, faina amestecata cu praful de copt. Iata si cum arata aluatul la final:


In tavile pentru briose punem mansetele speciale de hartie, iar daca nu avem doar ungem adanciturile tavii cu ulei, folosind o pensula. Turnam compozitia cam 2/3 in fiecare forma, peste care presaram ciocolata maruntita si cateva visine (dupa ce le-am scos samburii).

Tava se introduce in cuptorul incins pentru aprox. 25 - 30 minute, la foc mic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul tau este asteptat cu drag