luni, 11 ianuarie 2010

Ciocanele de pui cu fasole verde



INGREDIENTE: 10 ciocanele de pui
1 kg fasole verde (congelata sau proaspata)
suc de rosii
ceapa uscata
cimbru, boia de ardei dulce si iute, sare

Se sareaza ciocanelele dupa gust si se pun la cuptor intr-o tava yena aprox. 30 minute, la foc moderat, sa se rumeneasca. Intre timp, tocati marunt ceapa si puneti-o la inmuiat intr-o oala cu putina apa fierbinte. Dupa ce a devenit usor transparenta, adaugati fasolea verde, o lingura de boia de ardei dulce si un varf de lingurita de boia iute si lasati sa fiarba acoperit. Cand sunt gata ciocanelele, scoateti-le cu grija din tava si adaugati-le in oala cu fasole, lasand ingredientele sa mai fiarba cateva minute impreuna. Apoi puneti sucul de rosii peste mancare si un praf de cimbru. Se mai lasa 15 minute la fiert, apoi se mananca cu pofta. ;)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul tau este asteptat cu drag