luni, 11 ianuarie 2010

Cartofi cu sos de rosii la cuptor



INGREDIENTE: 1 kg cartofi
400g suc de rosii
2 catei usturoi
ulei de masline, busuioc, sare

Curatati cartofii si taiati-i in sferturi (sau in 6), pe lungime. Asezati-i intr-o tava yena si turnati un pic de apa peste ei. Sarati-i si apoi adaugati sosul de rosii, usturoiul taiat bucati mici, un pic de ulei de masline si busuiocul.



Acoperiti cu folie de aluminiu si dati la cuptor pentru aprox. 30 minute, la foc moderat. Dupa acest interval, scoateti folia de aluminiu si dati tava inapoi la cuptor pana cand apa scade iar cartofii capata o frumoasa culoare aurie. Puteti sa presarati niste patrunjel tocat pe deasupra si... asta e! Pofta buna! :)

2 comentarii:

  1. a iesit foarte bun! am un avantaj deoarece reteta este de post si deasemenea are si un gust foarte fain. multumesc pentru inspiratie!

    RăspundețiȘtergere

Comentariul tau este asteptat cu drag