vineri, 29 ianuarie 2010

Cartofi in coaja cu crema de branza


INGREDIENTE: 4 cartofi frumosi
400g branza de vaci
4 linguri de smantana
1 legatura de ceapa verde
1 legatura marar
sare

Cartofii se spala bine si se dau la cuptor pentru aprox. 40 minute, dupa ce i-ati invelit individual in folie de aluminiu. Intre timp, tocati cat de fin se poate ceapa verde si mararul. Branza, puneti-o in vasul robotului si amestecati 3-4 minute la prima viteza, adaugand si un pic de sare si smantana. Dupa aceea, scoateti-o si amestecati-o cu verdeata tocata. Cand cartofii sunt gata, despicati-i si puneti inauntru aceasta umplutura. Se consuma imediat, alaturi de o salata de rosii. Nu-i lasati sa astepte pana ii serviti, fiindca altfel branza se incalzeste!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul tau este asteptat cu drag