joi, 8 iulie 2010

Cookies cu ciocolata - Chocolate Chip Cookies


INGREDIENTE:
  • 115 gr unt la temperatura camerei
  • 100 gr zahar alb
  • 100 gr zahar brun
  • 1 ou
  • jumatate de lingurita praf de copt
  • o esenta vanilie
  • 175 gr faina
  • 150 gr ciocolata neagra
PREPARARE:

Frecam bine untul cu tot zaharul, apoi adaugam oul, vanilia si praful de copt. Amestecam, apoi turnam faina si omogenizam bine. Incorporam ciocolata maruntita cu cutitul.


Pe o tava tapetata cu hartie de copt punem movilite din aluat cu ajutorul unei lingurite, lasand cativa centimetri distanta intre ele, fiindca fursecurile se vor intinde in timpul coptului.


Se coc la 170C pentru aprox. 10 minute. Dupa acest rastimp, fursecurile vor fi un pic moi in centru si rumene doar pe margine. Este important sa nu le lasati mai mult de atat la cuptor, chiar daca vi se par moi, deoarece ele se vor intari odata ce le scoateti din tava. Vor deveni chiar crocante! Sunt absolut delicioase si merg de minune cu un pahar de lapte...




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul tau este asteptat cu drag