joi, 13 mai 2010

Chiftele de vita la cuptor (Beef Minced-Meat Balls)



INGREDIENTE:

500g carne de vita (beef)
2 cepe mici - eu am folosit 4 fire de ceapa verde, fiindca era sezonul... (small onions - I used leek)
2 oua (eggs)
1 legatura patrunjel (bunch of parsley)
1 legatura marar (bunch of dill)
1 ceasca de gris (cup of semolina)
sare, dupa gust (salt to taste)
100 ml apa (water)

Tocati carnea impreuna cu ceapa, mararul si patrunjelul, apoi sarati si adaugati ouale. Amestecati bine, dupa care adaugati grisul si mai framantati o data tocatura. Turnati si apa si amestecati pana la omogenizare.
Mince the meat with the onions, dill and parsley, then add the eggs. Mix well, then pour in the semolina and mix again. Add the water and mix until it is perfectly homogeneous.

Formati chiftele pe care le puneti la cuptor intr-o tava cu gratar, in care ati turnat in prealabil un pic de apa. Coaceti la foc mediu aprox. 30 minute, apoi intoarceti chiftelele, mariti flacara si mai tineti-le in cuptor pentru 15 minute. Sunt foarte gustoase si sanatoase! :)
Form the meat balls and get them into the oven, on medium heat, for approximately 30 minutes. Afterwards, turn the meat balls and leave on high heat for another 15 minutes. They're so tasty and healthy too! :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul tau este asteptat cu drag