duminică, 4 iulie 2010

Pulpa de curcan cu rozmarin la cuptor


INGREDIENTE:
1 pulpa dezosata de curcan
1 lingura rozmarin
4 catei usturoi
ulei masline
apa, sare

Pulpa de curcan se spala bine, se cresteaza, se sareaza si se asaza intr-un vas yena. In crestaturi, se infig bucatele de usturoi din loc in loc.

Se adauga o ceasca de apa in vas, se presara rozmarinul si se toarna un pic de ulei de masline. Se da la cuptor, la foc mediu, pana se rumeneste carnea (cam 40 min - dar cel mai bine verificati dvs din cand in cand, fiindca fiecare cuptor arde diferit). Cu zeama din vas, puteti sa stropiti carnea de 2-3 ori pe parcursul gatirii, va iesi si mai buna!

Iese o delicatesa suculenta in interior, care merge foarte bine alaturi de niste cartofi la cuptor si de o salata asortata. ;)


Niciun comentariu:

Trimiteţi un comentariu

Comentariul tau este asteptat cu drag