luni, 11 ianuarie 2010

Pui cu broccoli si sos de branza



INGREDIENTE: 300g cartofi
o capatana de broccoli
400g piept de pui
300g telemea
350g kefir

Acesta este un fel de mancare extraordinar de gustos! Simplu de facut, chiar si cand aveti la dispozitie putin timp pentru a pregati masa, va garanteaza primirea a mii de cuvinte de multumire! :)

Bateti intai pieptul de pui, sarati-l usor si introduceti-l la cuptor intr-o tava yena cu putina apa, ca sa-si pastreze fragezimea. Daca vreti sa capete o culoare frumoasa pe ambele parti, intoarceti-l pe la mijlocul procesului de gatire.

Broccoli se spala, se curata si se separa in buchetele care se introduc 10-15 minute intr-o oala cu apa clocotita si un pic sarata. Cand il scoateti, stropiti-l cu puttina zeama de lamaie.

Fierbeti si cartofii, curatati, spalati si taiati in prealabil, in apa cu sare.

Pentru sos, radeti fin telemeaua si turnati peste ea o cutie de kefir. Amestecati bine-bine. Daca doriti sa fie mai subtire, mai turnati un kefir. De asemenea, sosul iese unul delicios si daca vreti sa-l faceti mai gras, iar in acest caz puteti sa adaugati smantana (pentru cei care nu tin regim). Pofta buna! :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul tau este asteptat cu drag