vineri, 23 iulie 2010

Crema de ciocolata


INGREDEINTE:
260 g zahar pudra
100 g cacao
115 g branza de vaci
225 g unt (moale, la temperatura camerei)
80 g frisca lichida
1/2 lingurita esenta de vanilie

Mod de preparare:

Branza de vaci se mixeaza cu untul pana capata o consistenta cremoasa. Se adauga zaharul tot odata (altfel ti se taie crema) si se amesteca doar cat sa se omogenizeze (nu amestecati prea mult ca sa nu vi se taie crema!). Se adauga cacao in 3 etape, dar secretul reusitei cremei ramane acelasi: NU amestecati mai mult decat este nevoie! Se adauga esenta de vanilie, apoi frisca, treptat, si se mixeaza foarte delicat. Dupa ce frisca a fost incorporata, dati mixerul pe viteza cea mai mare si mixati pentru inca un minut. Puteti folosi crema pentru a decora prajituri sau pentru a monta un tort. Aceasta crema este foarte fina, dar se intareste daca o tineti la frigider;; asadar, se "pliaza" pe dorinta fiecaruia. :) Este o crema delicioasa si in curand va deveni favorita tuturor membrilor familiei voastre! ;)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul tau este asteptat cu drag